5 Ocak 2013 Cumartesi

Block B, YG'yemi? TS'ye mi?



Block B'yi YG'nin Yerine TSEnt Almak Zorunda


Block B şirketin CEO'suna dava açtı ve büyük olasılıkla YG Şirketi onları alıyor. Ancak Block B'nin imajına bakarak onların tarzının TSEnt- B.A.P.'ye benzediği için oraya dahil edilmesi gerekir. Artı kendi müzik ve videolarını kendileri yaptıkları ve özgün oldukları için YG ya da SM'de bu mümkün olmaz ve bu Block B için kötü bir duruma yol açacaktır. Hatta NalinA ve Nillili Mambo'ya bakarak YG yerine TS'ye gitmeleri onlar için iyi olacaktır. 
                                      


Çeviri: Pyova
Kaynak: twitition



6 yorum:

  1. YG'ye mi gidiyorlar cidden??? o_O Eğer öyleyse bence YG Kore'deki en iyi şirket ve orda olmaları onlar için çok iyi :D

    YanıtlaSil
  2. Eğer böyle bir durum varsa,yani YG alırsa bu harika olur.
    Kendi müzik ve videolarını kendileri yaptıkları ve özgün oldukları için YG ya da SM'de bu mümkün olmaz demişsiniz ama bu konuda yanılıyorsunuz.Eğer YG yi tanısaydınız böyle düşünmezdiniz.YG sanatçılarının düşüncelerine değer veriyor.Buna en iyi örnekte sanırım BIGBANG.Yaptıkları çoğu şeyde kendi fikirlerine göre hareket ediyorlar.
    Umarım Block B YG'ye geçer.

    YanıtlaSil
  3. YG'nin Block B için uygun olduğunu düşünmüyorum bir YG-stan ve BBC olarak. YG evet HipHop alanında en güçlü şirket fakat yaptıkları müzik sonuç olarak KPOP. Block B'nin çıkış şarkıları KPOP değil, Hiphop şarkıları. Jungle'ın sahiplenebileceğini düşünüyorum fakat Jungle'da ne kadar "idollüklerine" devam ederler orası ayrı çünkü Jungle, underground bir ajans her ne kadar M.I.B ile idol temeli atmaya çalışsalarda. TS ya da Woollim kalır geriye. Neden mi Woollim? Bir zamanlar Epik High gibi The Movement'ın önemli şahıslarını piyasaya sürmüş bir ajans. Fakat, Block B'nin Woollim'e girmesi demek müziklerinde artık indie dinleyeceğiz demek. TS'e gelince... Olabilir. Yine bir Baby olarak, bundan oldukça memnun olurum işin aslı.

    YanıtlaSil
  4. Ben SM'in almasini isterim sahsen, ordaki Kardeslik ortami cok iyi eminimki TVXQ, SJ, SHINee ve EXO, Block B ile cok anlasirlar. Block B bencede YG tarzi degil ama YG alir cocuklarin tarzini degistirirse olur. Bence JYP de iyi bir secenek olurdu sonucta 3 büyüklerden biride JYP. TS alsa da iyi olur B.A.P ile kardes Kardes gecinirler. <3 amam ben SM'in almasindan yanayim <3 BLOCK B FIGHTING <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi her şey iyi hoş ama, ben Block B'ye üç büyüğünde "tenezzül" edeceğini düşünmüyorum. Çünkü Block B her ne kadar idol olarak çıkış yapsa da underground partilerde cirit atan bir grup ki SM gibi POP bir şirket saf hiphop'ı kaldıramaz. YG ile sound'ları çok farklı ki, sevgili YG papa'cığım çocukları tıpkı Epik High'da olduğu gibi istediği kalıba sokmak isteyecektir. (Düşüncelere saygı duyma ayrı, patronluk vasfı ayrı...) JYP ise zaten R&B tınılarına ağırlık veren bir şirket. Kısaca 3 Büyükler Block B için bir hayal. Hatta Block B'yi kaldıracak şirketlerin hepsi underground kanımca. Ben Jungle taraftarıyım. Jungle'a girerlerse... Tiger-sama ile... Ah, Tanrım düşünmesi bile heyecanlandırıcı!

      Sil
  5. bende TS de değil de YG onu alırsa çok daha iyi olur. YG Korenin en iyi şirketi. YG onları alırsa belki daha yükseğe çıkabilirler. Mesela 2NE1 YG de ve Will.i.am ile düet yaptılar.

    YanıtlaSil